Акценти
Начало / Политика / „Нова алтернатива” учреди областна структура в Плевен

„Нова алтернатива” учреди областна структура в Плевен

Учредителна среща проведе „Нова алтернатива” в Плевен, на която за председател на областната политическа структура беше избран Мартин Димитров. За секретар на партията в града учредителното събрание избра Цветомир Петров. Това съобщиха от пресцентъра на „Нова алтернатива”.

На учредяването в Плевен присъства председателят на „Нова алтернатива” Николай Цонев, а също Теодор Одрински – член на изпълнителния съвет на партията, Диана Бурова – член на политическия съвет, Йорданка Бачева – председател на изборната комисия и д-р Веселин Иванов- здравен експерт на парията.

След избора на местното ръководство, участниците в учредителното събрание са споделили с представителите на националното ръководство  актуалните проблеми на хората, свързани със здравеопазването, социалното подпомагане, както и липсата на условия за стабилен бизнес в страната. На срещата присъстваха и жители на Коиловци и съседните населени места, които споделиха, че продължават да изпитват притеснения след инцидента с френските парашутисти. „Нова алтернатива” вече изрази позицията си в подкрепа на хората в региона и поиска пълна прозрачност на разследването, заявиха от новата политическа формация.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...