Акценти
Начало / Крими / Четирима младежи пострадаха, след като колата им се удари в стълб

Четирима младежи пострадаха, след като колата им се удари в стълб

Инцидентът е станал на 23 март около 22.50 часа на булевард „Христо Ботев” в Плевен, съобщават от пресцентъра на полицията.   Четиримата младежи са били в лек автомобил „Рено”, който се е движел с несъобразена скорост и в резултат се е удрил в метален стълб в дясно по посока на движението. При настъпилото автопроизшествие са пострадали четиримата возещи се в колата – 23-годишен има фрактура на носа и контузно разкъсни рани по двата крака, 29-годишна е с фрактура на стъпало на ляв крак, 24-годишна е с фрактура на носа, 23-годишна е с разкъсно контузна рана на главата. И четиримана са плевенчани. Оказана им е лекарска помощ и няма опасност за живота им. Взета е кръвна проба за употреба на алкохол във връзка с изясняване управлението на автомобила. За престъпление по чл. 343 ал.1 б.б от НК е сезирана прокуратурата и продължава работа.

Също на 23 март, около19.30 часа на ул. „Сан Стефано” в Плевен при пътен инцидент пострада тежко млад велосипедист. Водачът на лек автомобил „Опел – Корса“ – 35-годишна от Плевен, при извършване на ляв завой в посока центъра на града  удря движещият се в платното в посока Кайлъка велосипедист – 20-годишен от Плевен. В резултат на удара младият мъж е пострадал сериозно и е настанен в Нервохирургическо отделение на Плевенската болница с опасност за живота. Тестът за алкохол на шофьора на „Опел”-а е отрицателен. За случая е уведомен прокурор.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...