Акценти
Начало / Крими / Полицията издирва изчезнал млад мъж с шизофрения

Полицията издирва изчезнал млад мъж с шизофрения

Областна дирекция на МВР – Плевен издирва безследно изчезналия Павел Митков Аврамов на 29 години с постоянен и настоящ адрес в село Радишево, област Плевен.

Павел Аврамов е в неизвестност от 11.30 часа на 5 март 2012 година,       когато е напуснал дома си и от тогава е в неизвестност.

От проведените към настоящият момент издирвателни мероприятия не е установен актуалният адрес и местонахождение на Павел Аврамов. Той е на  видима възраст 25 – 30 години; ръст – висок; лице – овално, бяло, гладко; коса – права, кестенява, гъста, дълга вързана на опашка; вежди – гъсти; нос – правилен; очи – кафяви; устни – дебели; телосложение – пълен, строен.

От близо седем години Павел Аврамов е с диагноза параноидна шизофрения. Бил е облечен със синьо яке с жълта яка, черен анцунг с качулка и обут със сиви маратонки.

При напускането на дома си Павел Аврамов е бил без лична карта като е носел в себе си машинка за правене на цигари, филтри и насипен тютюн.

Също така в себе си е носел сребърен синджир от едри халки с дължина около 60 см. Към настоящия момент Павел Аврамов е без брада.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...