Акценти
Начало / Политика / Цветан Антов е кандидатът на АБВ за кмет на Плевен

Цветан Антов е кандидатът на АБВ за кмет на Плевен

Кандидатът на АБВ за кмет на Плевен ще е Цветан Антов, областен координатор на партията и досегашен общински съветник. Новината съобщи лидерът на ПП АБВ Румен Петков на пресконференция в пресклуба на БТА в Плевен.

Румен Петков мотивира избора им с това, че досега, в качеството си на общински съветник от АБВ, Цветан Антов винаги е заемал ясни и принципни позиции. В подкрепа Петков изброи, че единствено Антов ясно е заявил, че петима зам.-кметове на Община Плевен са много, когато е гласувана новата общинска структура в местния парламент. На второ място посочи, че единствено съветниците от АБВ, водени от Цветан Антов, са се противопоставили на увеличението на местните данъци и такси, и на трето място – той е в основата на увеличаването на средствата за спорт в града през последния мандат. „Цветан излъчва достойнство, сила и характер”,изтъкна Румен Петков. Той допълни, че в момента се конструира листата на АБВ за общински съветници и Цветан Антов ще бъде неин логичен и силен водач.

„Крайно време е плевенчани да направят правилния избор на кмет, милеещ за града и общината”, каза кандидат-кметът Цветан Антов. Той заяви, че ще работи за привличане на средства за реализиране на важните за града ни спортни проекти – спортна зала и обновен стадион, използвайки всичките си познанства. „Диалогиен човек съм и мога да водя разговор с всяка група”, коментира още Антов по отношение работата му с Общинския съвет, ако бъде избран за кмет.

Убеден съм, че ще структурираме силна листа за общински съветници и ще имаме добър резултат, категоричен беше лидерът на АБВ – Румен Петков. По думите му, досегашните плевенски народни представители „мразят града” и „по манталитет са предатели”, защото досега пренебрежимо малко средства са влезли в региона по време на този мандат на ГЕРБ.

„ГЕРБ мрази Плевен и трябва да си даваме сметка за това преди началото на местните избори”, изтъкна още Петков.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...