Акценти
Начало / Спорт / Футболният „Спартак“ направи равен в Монтана

Футболният „Спартак“ направи равен в Монтана

„Спартак“ -Плевен направи равен на четвъртия в „Б“ група -тимът нафутбол Монтана, в среща, която се игра на стадион „Огоста“ в едноименния град. Поредното си попадение с екипа на „синьо-белите“ реализира дошлият през зимната пауза от Ботев (Луковит) краен нападател Альоша Илиев, пише сайтът plevensport.eu? Илиев откри резултата в 18-ата минута, а през второто полувреме Йордан Тодоров от Монтана изравни в 62-ата. И двамата треньори пуснаха доста от резервите и юношите си, като домакините имаха надмощие особено през второто полувреме, като удариха и две греди. Така плевенският тим записа престижно реми срещу един от лидерите във втория български футболен ешалон.

В срещата повторен дебют за „Спартак“ направи завърналият се от престой в Македония бивш играч на плевенчани Васил Шопов, който започна като титуляр и бе сменен 25 минути преди края.

В неделя, 16 март „Спартак“ ще се изправи в пореден мач от шампионата на Северозападната „В“ група срещу „Ситомир“ Никопол, като двубоят е с начален час 14.30.

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...

Един коментар

  1. Браво ! Ситомир може и да ги бием .