Акценти
Начало / Култура / Училищен вестник отпразнува девет години

Училищен вестник отпразнува девет години

В ритуалната зала „Илия Бешков” на Община Долни Дъбник  екипът на училищен вестник „Ние” събра представители на училища и и институции в Долни Дъбник, за да отпразнува девет години от създаването на вестника. Без претенции за оригинален медиен продукт, вестникът вече девет години предлага актуална  информация за събитията в училището и града, и се превърна в  оригиналната визитка на СОУ“Христо Ботев” пред общността.

Поздрав към рождениците отправи един от основателите на вестника и негов дългогодишен технически  сътрудник  – Тошко Гетов, заместник-областен управител на Област Плевен.

Младите журналисти поздрави и кметът на Община Долни Дъбник, който призова екипа да продължи да работи със същия ентусиазъм и нестихваща енергия, както досега, отразявайки ключовите мигове в живота на младите хора от общността.

Поздрави отправиха и Миланка Дечева – директор на СОУ „Христо Ботев“,  Лена Богданова – секретар на НЧ “Илия Бешков“ и Ваня Петкова – ръководител на малките журналисти от НУ “Свети Свети Кирил и Методий“, както и колеги от различни секции, клубове и проекти.

Рождениците от вестник „Ние” почерпиха с  огромна торта, а празникът завърши с фойерверки.

Прочетете също:

Водещи солисти на сцената на Международния фестивал за маримба и ударни инструменти – Плевен’2023 (програма)

От 4 до 9 юли в Плевен ще се проведе седмото издание на Международния фестивал ...