Акценти
Начало / Икономика / Успешни практики представя в Плевен бизнес форум „Фермата”

Успешни практики представя в Плевен бизнес форум „Фермата”

В края на месец януари в Плевен ще се проведе бизнес форум „Фермата”, който ще представи успешни предприемачи,изтеглен файл производители и търговци и техните добри практики и проекти за бизнес развитие в земеделския сектор. Форумът ще бъде открит на 30 януари от 13.30 часа в хотел „Ростов”.

Експерти от държавната администрация и финансови специалисти ще запознаят участниците с различните възможности за финансиране на собствен бизнес, ще разгледат актуални казуси и ще представят тенденциите и перспективите в сектора през 2014 година. Своя опит и практически съвети ще споделят зърнопроизводители, производители на плодове и зеленчуци и земеделци от региона.

Основен акцент на бизнес форум „Фермата” ще бъде новият програмен период 2014-2020 г., като участниците ще получат повече информация за условията и процедурите за кандидатставане по европейски програми, казват организаторите от списание „Ентърпрайз“.

Участието във „Фермата“ за земеделски производители е безплатно.

Бизнес форум „Фермата“ се организира с подкрепата  на Национална асоциация на зърнопроизводителите и Национален съюз на градинарите в България.

Прочетете също:

Над 5 млн. лева постъпления очаква Община Плевен от управлението на общинските имоти през 2023 г.

С 30 гласа „за“, 8 „въздържал се“, против – няма, Общинският съвет на Плевен прие ...