Акценти
Начало / Общество / Търсят се най-изявените млади личности на България

Търсят се най-изявените млади личности на България

За втора поредна година JCI Bulgaria търси най-изявените млади личности на България. Изключително успешното първо издание през 2015 г., на което бяха отличени 10 млади вдъхновяващи българи, а един от тях беше признат и за една от най-изявените млади личности на света, показа, че в България има млади хора, които са двигателите на положителната промяна.

Програма „Най-изявените млади личности“ служи за формално признание на млади хора, които изпъкват в избраните области и са пример за най-добри качества на младите хора в света.

Всеки може да направи своята номинация в периода до 25 март 2016 г. Млади мъже и жени на възраст между 18 и 40 г., притежаващи българско гражданство, могат да бъдат номинирани в една от десет категории.

Победителите ще бъдат номинирани за международното състезание, чийто финал ще се проведе по време на Световния конгрес на JCI (30.10-4.11.2016, Квебек, Канада).

Повече подробности за програмата, категориите, изискванията за номинация и т.н. може да намерите на официални сайт на програмата или тук.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...