Акценти
Начало / Общество / С много нови идеи стартира следващия сезон Младежкият градски парламент в Плевен

С много нови идеи стартира следващия сезон Младежкият градски парламент в Плевен

Много ново идеи ще бъдат реализирани през започващия сезон 2012/2013, това обещават членовете на Младежкия градски парламент в Плевен, които се събраха през почивните дни на поредно отчетно-изборно събрание. Общо 26 члена на парламента присъстваха, те обмениха идеи за предстоящите инициативи за връстниците си, които обаче за момента искат да запазят в тайна като изненада.

Промени в устава на Младежкия градски парламент в Плевен не бяха направени, същите си останаха броя и вида на комисиите. В момента общо 35 са членовете на младежкия парламент, те са представители на 7 от елитните училища в Плевен – МГ “Гео Милев”, ГПЧЕ, ДФСГ “Интелект”, СОУ “Иван Вазов”, СОУ “Стоян Заимов”, ПГРТО и НУИ “Панайот Пипков”. Младежите предвиждат нова кампания за популяризиране на дейностите на парламента и търсене на съмишленици сред връстниците им, но този път са категорични, че ще бъдат изключително бдителни при приема на нови членове.

На събранието бяха обсъдени и дейностите през лятото, сред които кръводарителската кампания заедно с БМЧК, поставянто на бариера в парк “Кайлъка” съвместно с Област Плевен, срещата на младежите с връстниците им от Самоков и гостуването им на фестивала “Ритъмът на планината”, срещата с младежки организации от Москва, организирана от Община Плевен и др.

Следващата изява на младежите ще е на 27 октомври.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...