Акценти
Начало / Култура / С концерт “Заедно ще сбъднем мечтите си” тази вечер ще отбележат Световния ден на социалната работа

С концерт “Заедно ще сбъднем мечтите си” тази вечер ще отбележат Световния ден на социалната работа

С традиционния концерт Заедно ще сбъднем мечтите систудентите от специалност „Социални дейности” на Медицински колеж – Плевен ще отбележат днес Световния ден на социалната работа. Концертът е под патронажа на кмета Георг Спартански,

Изявата е част от мероприятията, посветени на Седмицата на действието (18-22 март 2019 г.) под световното мотоНасърчаване на значението на взаимоотношенията с хората“.Целта е да се популяризира подкрепата за най-уязвимите групи от обществото.

Потребителите на социалните услуги вече знаят, че на този празничен ден, на сцената в зала „Катя Попова“ могат да сбъднат мечтата си и с изпълненията си да поздравят социалните работници за ежедневната им професионална всеотдайност.

Със сценични изяви в концерта се включват потребители на социални услуги от всички възрастови групи от Плевен и област Плевен.

Концертът ще завърши със специалните изпълнения  на Танцов състав „Алеко пее и танцува“ при Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов“ – Плевен, които са поздрав за служителите от социалните услуги за неуморния им труд, за да помогнат на всички да сбъднат мечтите си.

Концертът ще се проведе в зала „Катя Попова” от 17 часа.

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...