Акценти
Начало / Общество / С двоен празник премина редовната оперативка в Община Плевен (снимки)

С двоен празник премина редовната оперативка в Община Плевен (снимки)

Празнично настроение беше обхванало днес оперативното заседание на местната администрация в Община Плевен. Повод за това станаха рождените дни на кмета на Плевен Георг Спартански и началника на отдел „Култура“ в Общината – Стефка Григорова.

„Благодаря за това, че работим заедно и за усилията, които всички полагаме“, обърна се кметът на Плевен към ръководителите на отдели в Общината. „Когато има резултат, хубавата работа сама се хвали, а когато работата не върви, както и да я промотираш, не може да излъжеш хората“, каза още градоначалникът. „Всички сме временно тук, а градът и общината се надявам да бъдат вечни. Затова всеки от нас да дава по една малка тухличка в общата сграда на Община Плевен, а според това как ще си ги подредим, зависи дали тя ще бъде стабилна и красива. Най-лошото е да се мислим за незаменими, вечни и единствени и че светът почва и свършва с нас. По-голяма заблуда няма, затова нека да си вършим работата“, каза Георг Спартански.

рожден ден Спартански

„Критики винаги ще има, но който е умен, се учи от тях. Вдигам тази символична наздравица за всички вас, защото ние сме един екип и разчитам еднакво на всички. Вярвам, че имаме общи цели и можем заедно да ги постигнем“, завърши кметът.

рожден ден Стефка Григорова

рожден ден Спартански 2

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...