Акценти
Начало / Здравеопазване / Съвременна Дентална клиника отвори врати в Телиш

Съвременна Дентална клиника отвори врати в Телиш

дентална клиника Телиш

Клиника по дентална медицина беше открита на 24 април в село Телиш, информират от пресцентъра на Община Червен бряг. С тази придобивка в червенобрежкото селище ще се предлагат едни от най-съвременните стоматологични услуги в региона. Идеята е на трима приятели – стоматолози, наели се с нелеката задача да спомогнат за доброто зъболечение и на хората от малките населени места. Д-р Радослав Таков, колегата му Станимир Банчев и д-р Камен Петракиев – председател на Районната колегия на Българския зъболекарски съюз в Плевен, са специалистите, които са автори на начинанието.

кмет Телиш

Стоматолозите бяха приветствани сърдечно от секретаря на Община Червен бряг Антоанета Костадинова и от кмета на селото Нели Дакова. Д-р Петракиев обеща, че съвсем скоро в Денталната клиника ще бъдат привлечени още двама млади специалисти.

Клиниката е разположена на втория етаж на Здравната служба в Телиш и отговаря на всички изисквания на съвременната здравна практика. Включва два кабинета, чакалня, офис помещения и пълната гама стоматологична апаратура и инструментариум.

Жителите и гостите, присъствали на откриването, получиха специални подаръци, след което бяха приканени да си направят безплатен профилактичен преглед на зъбния статус.

Клиниката ще работи всеки ден, включително и в събота. А през месец май всички профилактични прегледи и стоматологични услуги за жителите на селото ще бъдат безплатни.

Прочетете също:

Десетдневка на безплатни прегледи за деца в плевенска болница

Безплатни прегледи и консултации за най-малките пациенти обявяват от новооткритата клиника за майчино и детско ...

4 коментари

  1. Открили два зъболекарски кабинета в едно село и голяма работа. В Българене отдавна има даже по-модерна и работят 6 доктори. Защо не направиха в Брест,нали Камен Петракиев е от там?

    • Ми за населението от село Телиш,и околните села е голяма работа,за тебе ако не е

      • ама нещо не се вясва тоя доктор там от месеци само дъщеря му ходи и още едно младо докторче
        нали голямата клиника беше какво стана

  2. Какво мислите за тази в Българене?