Начало / Политика / Смяна на общинското ръководство на ГЕРБ Плевен обяви Цветан Цветанов

Смяна на общинското ръководство на ГЕРБ Плевен обяви Цветан Цветанов

Промяна на общинското ръководство на ГЕРБ Плевен е поводът на посещението тази вечер в Плевен  на председателя на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Това заяви той пред журналисти и обяви, че ще има временно ръководство, което ще се оглави от Любка Костова. „Убеден съм, че по този начин ще можем да дадем повече импулс на организацията и да може в диалог с общинските съветници новото общинско ръководство да създаде по-добрата среда за работа с хората”, каза Цветанов и допълни, че се надява новото ръководство да реализира повече инициативи.

В новото общинско ръководство на ГЕРБ Плевен са още Диана Данова – секретар, и членове Мартин Митев, Огнян Кузманов, Станислав Иванов, д-р Красимир Трифонов и Кремена Пъшева.

Цветан Цветанов уточни, че досегашният общински ръководител – Мартин Митев, ще продължи да бъде част от ръководството на ГЕРБ в Плевен, за да има приемственост. „Но всички останали членове на общинското ръководство ще бъдат нови. Така ще дадем възможност за отваряне на структура и за противодействане на сегашните недобри политики, които се предлагат от местната администрация. С общинските съветници на ГЕРБ ще отстояваме принципната си позиция, когато едно предложение е добро за общината – да бъде подкрепяно, а когато не е добре – да се дава  сериозен отпор на грешните политики, които могат да имат недобро последствие за плевенчани”, подчерта той.

Цветан Цветанов заедно с председателя на Народното събрание Цецка Цачева проведе работна среща с общинската структура на партията в Плевен. На срещата присъства и  народният представител и областен координатор на ГЕРБ – Плевен Владислав Николов, а също общинските съветници от ГЕРБ – Плевен, кметовете на кметства от ГЕРБ, членовете на общинското ръководство и активисти на партията.

img_4403%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%b1-%d1%81%d1%80%d0%b5%d1%89%d0%b0

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...