Акценти
Начало / Последни новини / СКО Север с двама призьори за купа ”Variant 5 days-2018”

СКО Север с двама призьори за купа ”Variant 5 days-2018”

Иван Димитров и Калоян Иванов от плевенския СКО Север се класираха в призовата тройка на международното състезание по ориентиране за купа ”Variant 5 days-2018”. Това стана факт в окончателното подреждане след края на петте старта от надпреварата. Димитров е на второ място в Отворения маршрут. Той финишира шести в последното състезание Преследване – Дълга дистанция. В предишните четири старта плевенчанина завърши по два пъти трети и четвърти.

Иванов пък е на трето място в общото класиране при момчетата до 14 години. Той пресече финала втори в последното задание. Преди това беше по веднъж пак втори, трети, шести и седми.

Обещаващо започна Здравко Колев, но в крайна сметка остана на четвърта позиция при 14-годишните. Той беше по веднъж първи, трети, четвърти, пети и осми. Същото крайно класиране като Колев записа и съотборника му Милен Гургуров, но при мъжете до 50 години. В отделните стартове той е веднъж четвърти, по два пъти шести и седми.

Шеста позиция на Никола Иванов в надпреварата на момчетата до 16 години, Вилиана Гургурова завърши осма при момичетата до 14 г.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...