Акценти
Начало / Образование / Сдружение „Еко Байкал” набира доброволци за новия си проект

Сдружение „Еко Байкал” набира доброволци за новия си проект

проект "Дунавци"
Снимка: архив ИнфоПлевен

От днес  Сдружение  „Еко Байкал“ започва набиране на доброволци, които имат желание да участват в проект „Дунавци сбъдват мечтите си“, информират от сдружението. Проектът е финансиран от Националния център по европейски програми и инициативи по Национална програма за младежта и неговата цел е да се въведат ефективни практики за работа с млади хора. В рамките на проекта доброволци ще бъдат обучени и мотивирани, за да могат след това да предадат натрупания опит на своите връстници.

Обучените доброволци ще могат да извършват неформални образователни дейности с млади хора, близки до тях по възраст и интереси, за да популяризират доброволчеството в област Плевен.

Изискването към кандидатстващите е да са участвали в поне един доброволчески проект и да имат желание да помагат при опазването на природата, да правят добри дела и да имат нужда от нови контакти с връстници и приятели.

Желаещите трябва да попълнят електрония формуляр по-долу и да го изпратят на email: [email protected] в срок до 28 февруари 2014 г.

 

Прочетете също:

Образователни игри и творчески занимания за децата в РИМ – Плевен

 Регионален исторически музей – Плевен  и тази година ще организира  инициативата „Лято в музея”, която ...