Начало / Общество / Самотна майка от Каменец спешно се нуждае от помощ

Самотна майка от Каменец спешно се нуждае от помощ

Жена от Каменец, която е настанена за операция в Клиниката по онкология на УМБАЛ „Д-р Георги Странски” – Плевен, спешно се нуждае от помощ. Апелът за подкрепа на самотната майка изпрати до медиите Слави Михайлов, председател на Националното сдружение на сираците в България, който преди няколко месеца дари на жената пералня, закупена с дарени му за рождения ден средства.

Днес Сашка Страхилова ще бъде оперирана, след като са проведени четири химиотерапии. Жената обаче има неплатени здравни вноски за изминали 2 години и 9 месеца. Размерът на дължимата сума е 850 лв.

„Към този момент Сашка работи. От Община Пордим казват, че Сашка полага огромни грижи за децата си, не чака на помощи и работи, за да посреща нуждите си. Дори от болницата, чрез социалната мрежа, продължава да подържа връзка с тях”, разказва Слави Михайлов.

Той се обръща с молба към всеки, който има възможност и желание да помогне, за да бъдат събрани средствата за неплатените здравни осигуровки на самотната майка.

„Надявам се да стане чудо и доброто да се случи час по скоро за нея и да се завърне при децата си отново”, споделя Михайлов.

Сметката, по която могат да бъдат преведени средства е: IBAN:BG27BPBI79221017213002

BIC:BPBIBGSF

титуляр на сметка: Сашка Страхилова Димитрова.

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...