Акценти
Начало / Общество / Пролетно ревю показва абитуриентски и булчински облекла и аксесоари

Пролетно ревю показва абитуриентски и булчински облекла и аксесоари

Облекла за два от най-важните и тържествени дни в живота на човек – абитуриентския бал и сватбата, ще покажат в пролетно ревю спектакъл, организиран от Националното сдружение на сватбените услуги в Плевен. Инициативата е насочена основно към младите хора като целта е да се покажат възможностите на града, какво Плевен може да осигури на бъдещите абитуриенти и младоженци.

„Много хора помогнаха ревюто да се случи – с финанси, с безвъзмездно участие, с включване в организиране на събитието”, споделиха организаторите. Спектакълът е под патронажа на кмета на Община Плевен проф. Димитър Стойков, а местната администрация е поела заплащането на наема за залата на ДТ „Иван Радоев”. От Националното сдружение подчертаха, че много са държали на това входът за събитието да е свободен, така че всеки, който има време и желание да дойде, да го направи без да има финансова пречка.

Самото ревю и представянето на тоалетите ще премине в няколко части. В първата ще бъдат показани облекла, подходящи за изпращането на абитуриентите в училищата, във втората ще има официални и абитуриентски облекла, а в третата – булчински облекла. Няколко са магазините, които ще представят тоалети на световни фирми, а специално за събитието с изцяло авторска колекция ще участва ловешката дизайнерка Венета Василева. В програмата е включено и ревю на ръчно изработени бижута. Млада фризьорка от Червен бряг, участвала в редица състезания в страната, ще покаже на сцената прически за абитуриентския празник и за сватбения ден.

В пролетното ревю музикалното оформление е поверено на Венелин Андреев, на рок-група „Ватикана”, Силвия Михова – пиано и Валери Лучев – виола и младата изпълнителка от Плевен Деница. Ще се вихрят и танцьорите от школата по латино танци „Street Salseros”.

„Около 500-600 лв. излиза един абитуриент при умерен разход и без разточителство, напоследък при нас идват все по-интелигентни деца, които знаят какво искат и родителите им го подсигуряват”, допълниха от Националното сдружение. А на самото ревю най-евтините абитуриентски рокли, които ще бъдат показани, ще са около 200 лв., ще има и такива, чиято цена е дори и над 2 000 лв.

Спектакълът е на 11 април, четвъртък, от 19.00 часа.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...