Акценти
Начало / Политика / Лидерите в Плевен с амбиция за най-висок резултат в страната за политическото обединение „Лидер” – НИЕ – БНД

Лидерите в Плевен с амбиция за най-висок резултат в страната за политическото обединение „Лидер” – НИЕ – БНД

Нашата амбиция е в Плевен да постигнем най-висок резултат за „Лидер” в страната на предстоящите парламентарни избори. Това обяви водачът на листата на „Лидер” – НИЕ – БНД за Плевен Борис Ячев, който днес представи останалите кандидати за депутати от трипартийния съюз. Това са хора технократи, представители на малкия бизнес в региона, педагози, лекари, обобщи Ячев преди да представи поименно всичките деветима от листата.

Борис Ячев е зам.-председател на ПП „ Национален идеал за единство”,  завършил филология и журналистика, бил е народен представител в 40-то Народно събрание.

Втори в листата е Велизар Петков, член на ПП”Лидер” от нейното създаване, областен координатор на партията за област Плевен, директор „Производство” във фирма „Сторко”. Създадохме листата си без никакви противоречия, като сме включили хора с доказан авторитет в своята област, подчерта Петков при представянето днес.

От „Лидер” заявиха, че ще водят позитивна кампания, а не кампания на отрицанието, като целта им е да имат двама депутати от Плевен, а в национален мащаб достатъчен брой народни представители за съставяне на самостоятелна парламентарна група. Нашите послания, подчинени на основното мото на кампанията ни „Да съживим България”, са адресирани към работещите и успелите, към хората, на които се крепи икономиката на страната, изтъкна Борис Ячев. А за Плевенски регион „Лидер” излиза с основното послание „Да съживим Плевен и Плевенски регион”, като целта им е да извадят от застоя местната икономика.

Затова и предизборната си кампания  политически съюз „Лидер” – НИЕ – БНД ще открият в едно от знаковите за нашия  град  предприятия, в което работят около 50 човека. На 12 април, когато откриваме кампанията си, ще бъде подписан договор с новоназначен работник. В неделя ще отчетем с колко новоназначения са стартирали нашите предизборни кампании във всички 31 избирателни райони в страната, обясни Ячев и допълни, че очакванията са само за този един ден да има подписани над 70 нови трудови договори. С разкриването на тези работни места заявяваме категорично, че ще работим стъпка по стъпка за подобряване живота на хората, като целта ни е в края на мандата ни в 42-то Народно събрание да разкрием 300 000 нови работни места, каза Ячев. Ние не искаме държавата да дава подаяния на хората, ние искаме да създадем условия всеки достойно да изкарва възнаграждението си, допълни водачът на листата на „Лидер” – НИЕ– БНД.

Листа на кандидатите за народни представители от 15 МИР  Плевен, издигнати от ЛИДЕР-НИЕ-БНД

1.Борис Янков Ячев

2. Велизар Колев Петков

3. Боряна Методиева Атанасова

4. Галя Иванова Денева – Кръстева

5. Стефчо Иванов Малкодански

6. Ердинай Рашид Муртов

7. Митко Даков Христов

8. Александър Божидаров Блажев

9. Крум Божидаров Пашовски


Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...