Акценти
Начало / Общество / Преминаването покрай Второ ДКЦ – упражнение с повишена трудност

Преминаването покрай Второ ДКЦ – упражнение с повишена трудност

ремонт Второ ДКЦ

Преминаването покрай Второ ДКЦ от днес е упражнение с повишена трудност. Пешеходният коридор, по който се движеха плевенчани след старта на ремонтните дейности на площада, е преграден с пейка в участъка до тревната площ пред зала „Катя Попова”. Изненадващото препятствие затруднява особено възрастните хора, които са голям процент от посетителите на лечебното заведение. В добавка дъждът създаде още неудобства за преминаващите, които можеха да изберат между три възможни варианта за преодоляване на трасето – да нагазят в калната пътечка, оставена за преминаване, да прецапат през подгизналата полянка или да се покатерят на пейките, за да достигнат до целта.

ремонт Второ ДКЦ

Без предупреждение и логика картинката с ремонтните дейности на площада се променя почти ежедневно за пешеходците. Плевенчани и гостите на града проявяват максимално разбиране и търпение към създалата се ситуация с мисълта, че всичко това е неизбежно, а резултатът ще е модерен и красив европейски център в град Плевен. Хубаво би било обаче предварително да бъдат предупреждавани за нововъзникващи препятствия по използвани до момента маршрутни коридори за придвижване.

ремонт Второ ДКЦ

Едва ли е трудно от пресцентъра на Община Плевен да бъде подавана предварително информация към средствата за масово осведомяване, за да бъдат предупреждавани хората и да им се спестяват много неудобства.

ремонт Второ ДКЦ

ремонт Второ ДКЦ

ремонт Второ ДКЦ

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...

Един коментар

  1. тва българина голямо мрънкало бе….все търси семките в ла..ната