Начало / Култура / „Помощ, жена ми е луда” ще крещи Христо Гърбов на плевенска сцена

„Помощ, жена ми е луда” ще крещи Христо Гърбов на плевенска сцена

lllС комедията „Помощ, жена ми е луда” ще гостува на плевенска сцена русенският Драматичен театър „Сава Огнянов“. Представлението ще се играе на 30 октомври от 19 часа. В главната роля ще видим звездния комик Христо Гърбов, който ще се изяви в ролята на героя Жюлиен Валадие, който се интересува повече от компютъра, отколкото от жена си. Той е шеф на важна корпорация и е обкръжен от твърде свадлива жена, изкусителни секретарки, от способен, но твърде „нежен“ счетоводител и ред други атрактивни екземпляри, които забъркват водопад от смешни и забавни ситуации в ежедневието на фирмата. И горкият Жюлиен трябва да се справя с всичко това. Персонажите буквално стават за смях заради факта, че не са намерили истинското си място в живота. А на зрителя му остава само да се надсмее над недоразуменията.

В останалите герои от комедията ще се превъплътят Борислав Веженов, Антония Чепарова, Петя Венелинова, Тихомир Благоев, който ще изпълнява две роли, Иля Пепеланов, Яна Стефанова-Хернани.

Заглавието е една от най-популярните комедии на съвременния френски драматург Жил Барбелен. Постановката на „Помощ, жена ми е луда“ е на Орлин Дяков, сценограф е Цанко Цанев, а костюмите са на Виолета Радкова.

 

 

Прочетете също:

С поредица от прояви Плевен ще отбележи 90 години от рождението на акад. Светлин Русев

С редица прояви на 13 юни в Плевен  ще бъде отбелязана 90-годишнината от рождението на ...