Начало / Последни новини / Подарък 30 футболни топки за ФК Фортуна /Плевен/ от Ивелин Попов

Подарък 30 футболни топки за ФК Фортуна /Плевен/ от Ивелин Попов

Най-добрият български футболист за 2015 г. и 2016 г. – Ивелин Попов изненада малките футболисти от ФК Фортуна /Плевен/ с подарък – 30 футболни топки. Жестът на капитана на българския национален отбор е свързан с желанието му да помага за развитието на малките спортни надежди на България. Конкретният му избор – ФК Фортуна /Плевен/ не е случаен. В него се състезава малкия плевенчанин Мартин Павликянов /роден 2008 г./, който още на 4 г. започва да тренира футбол в детската градина. Преди година Попов избра да бъде ментор именно на Мартин.

„Когато станах футболист на годината, приех предизвикателството от журналистите да си избера дете-футболист, на което да съм ментор. Харесаха ми футболните умения на Мартин Павликянов. Пожелавам му един ден и той да носи фланелката на националния отбор на България и да радва футболните фенове”, заяви Ивелин Попов.

Той следи футболното развитие на плевенския талант и подаръкът за родния клуб на Павликянов е за подобряване на футболните умения на Марти и неговите съотборници.

Днес Ивелин Попов празнува своя 30-ти рожден ден и от името на колектива на ФК Фортуна /Плевен/ му пожелаваме да е здрав и много успешен във всяко свое начинание.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КАПИТАНЕ!

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...