Акценти
Начало / Новините в снимки / Плевенските каратисти се представиха отлично в дисциплината Шотокан Ката (снимки)

Плевенските каратисти се представиха отлично в дисциплината Шотокан Ката (снимки)

„Много се радвам, че този турнир се провежда в Плевен и се надявам да стане традиция за този град. Радвам се, че толкова много хора се отзоваха на този турнир, въпреки празниците. Турнирът протича на доста високо ниво и Федерацията ще продължи да подкрепя всички тези състезания“. С тези думи президентът на Българската Шотокан Карате – до Федерация (БФШК) сенсей Александър Славков откри официално днес Турнира по Шотокан карате-до „Купа Плевен” в спортен комплекс „Спартак“.

Преди обяд своите умения участниците показаха в дисциплината Шотокан Ката. След края на демонстрациите се състоя и официалното откриване на турнира. Официални гости на турнира бяха президентът на БФШК сенсей Александър Славков (5 дан), главният инструктор за България по Шотокан и член на УС на Федерацията сенсей Георги Георгиев – Джоси (6 дан), главният инспектор към Министерството на младежта и спорта Атанас Кършев, директорката на Спортното училище в Плевен Вилма Великова и експертът в спортния отдел на Община Плевен Таня Митранова.

След официалното откриване и представянето на клубовете, се състоя и награждаването на състезателите по Шотокан Ката. Плевенските каратисти се представиха отлично там. Веднага след това започна и съревнованието в дисциплината Шобу Кумите.

Турнирът е организиран от Шотокан карате клуб „Спартак 14″, със съдействието на Община Плевен, WSKF – България и Българската Шотокан Карате – до Федерация.

Следваща Предишна
турнир карате
турнир карате
турнир карате

турнир карате
турнир карате

турнир карате
турнир карате

турнир карате
турнир карате

турнир карате
турнир карате

турнир карате
турнир карате

турнир карате
турнир карате

награди карате
Следваща Предишна

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...