Акценти
Начало / Последни новини / Първият турнир „Купа Плевен“ надхвърли очакванията – 132 участника се включват в него (снимки)

Първият турнир „Купа Плевен“ надхвърли очакванията – 132 участника се включват в него (снимки)

132 участника от 11 клуба са се записали за участие в първия Турнир по Шотокан карате-до „Купа Плевен”, който се провежда днес в Плевен. Началото на турнира бе поставен в 10.30 часа с дисциплината Шотокан Ката в спортен комплекс „Спартак“ – зала Волейбол. Официалното откриване ще се състои в 13 часа, а от 13.30 часа е началният час на дисциплината Шобу Кумите.

Турнирът се организира от Шотокан карате клуб „Спартак 14″, със съдействието на Община Плевен, WSKF – България и Българската Шотокан Карате – до Федерация.

Участниците в надпреварата са състезатели от клубовете по Шотокан в страната. Турнирът е част от подготовката на националните ни състезатели, които от 1 до 3 април ще представят държавата ни на Европейското първенство по Шотокан карате-до в Германия, гр. Нюрнберг. От плевенския шотокан карате клуб са определени да представляват България: Мирела Йолова – 14-15 г. девойки, Марк Томов – 16-17 г. юноши, Тодор Тодоров – 16-17 г. юноши, Ивайло Боев – 12-13 г. юноши, и най-малките ни представители – Тихомир Тодоров, Елица Станчева, Никола Чонов и Гергана Атанасова.

Входът е свободен за всички любители на бойните изкуства.

Следваща Предишна
турнир карате
турнир карате
турнир карате
турнир карате
турнир карате
турнир карате
турнир карате
Следваща Предишна

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...