Акценти
Начало / Общество / Пламен Гетов към съветниците: Ако не можете да помагате, не пречете

Пламен Гетов към съветниците: Ако не можете да помагате, не пречете

Пламен Гетов

С този призив към общинските съветници се обърна почетният гражданин на Плевен Пламен Гетов в началото на днешното заседание. Легендата на плевенския, а и на българския футбол припомни на съветниците, че един от приоритетите им е спортът и тогава добави: „Ако можете, помагайте или поне не пречете”.

Повод за изказването му е отбелязаният наскоро 95-годишен юбилей на спортен клуб „Спартак Плевен”. Във връзка с юбилея Гетов връчи на общинските съветници специално изработени значки.

Преди футболната легенда да вземе думата зад микрофона, извън установения ред, застана и съветникът от БСП Иван Дачев. Той ясно и точно отговори на отправяните към него въпроси, че остава в групата на БСП, въпреки че вече не е член на социалистическата партия и премина в АБВ. „Това с нищо не променя левите ми убеждения, поетите заедно с тази група предизборни обещания са валидни за мен и сега, както и ще се постарая да остана верен на клетвата, която съм положил като общински съветник”, заяви Дачев.

Иван Дачев
Съветникът Иван Дачев, който остава в групата на БСП, въпреки че вече е член на АБВ, показва с усмивка юбилейната значка за 95-години клуб „Спартак“.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...