Акценти
Начало / Култура / Перфектната сватба – агенции показват как изглежда тя

Перфектната сватба – агенции показват как изглежда тя

За първи път в Плевен  се организира Сватбено изложение, което събра на едно място всичко необходимо заорганизиранена перфектната сватба. Два дни – 18 и 19 февруари, етажите на търговски център „Макси” в Плевен сапревзети от сватбени трапези и украси, кристал, бижута, специални прически и маникюр, красиви булки. Идеята на организаторите е в началото на активния сватбен сезон да съберат на едно място агенции и фирми, които да демонстрират възможностите си за организиране на сватбени тържества и така да помогнат на бъдещите младоженци в техния избор.

Участниците в изложението със задоволство споделиха, че все повече млади хора се доверяват на специалистите в организирането на един от най-важните ритуали в техния живот, за да бъде той прекрасен и вълшебен.

От показаното на изложението се видя, че тази година модата диктува сватбената украса да е решена в лилаво, грахово зелено.

Класическото кафяво също може да бъде цветният акцент в украсата и поканите. Особено, ако всичко е уникално, изработено ръчно специално за вас – от ритуалните чаши, до най-малкия детайл в украсата.

Викторианският стил все повече навлиза в сватбите – украсата е по-пищна, с повече дантела, много свещи, което е изключително красиво и романтично.  И на бъдещите младоженци със сигурност ще им хареса.

Наблюденията на светбените агенции е, че все повече млади хора предпочитат да правят сватби. Отмина времето, когато този ритуал беше пренебрегван. Тази година напливът за сватбени тържества, казват специалистите, бил голям. Още повече, че 2012 година е определяна като много добра за сключване на брак. А ако кризата ви притеснява, не се колебайте да потърсите съвет на специалист по сватбени ритуали. „Дори и с малък бюджет, той ще ви организира незабравим ритуал. Организирането му е изтощителен, трудоемък процес. Затова се доверете на сватбена агенция, а вие се отдайте на радоста от събитието и оставете професионалистите да свършат останалото в  този най-хубав за вас ден”, съветват участниците в изложението.

И уверяват, че въпреки всичко, сватбата ще изглежда точно така, кокто вие я предпочитате.

Прочетете също:

Водещи солисти на сцената на Международния фестивал за маримба и ударни инструменти – Плевен’2023 (програма)

От 4 до 9 юли в Плевен ще се проведе седмото издание на Международния фестивал ...

Един коментар

  1. Хора, отидете да го видите. Струва си. А е и някакво разнообразие в тази дълга зима