Акценти
Начало / Образование / Отличиха победителите в областния конкурс за дидактични материали

Отличиха победителите в областния конкурс за дидактични материали

IMG_9783конкурс ЦДГ Юнско въстание

Традиционният областен конкурс-изложба за дидактични помагала и пособия по предучилищно образование се проведе вчера в ЦДГ „Юнско въстание” в Плевен .Темата на конкурса тази година е „В света на природата – математика за малки и големи”, като бяха представени продукти в четири категории – постери, албуми, макети и мултимедийни продукти.

Юнско въстание

Директорката на детската градина домакин – Румяна Кирилова, приветства участниците, след което конкурсът бе открит от Маруся Додова-старши експерт по предучилищно образование към РИО – Плевен и организатор на събитието. Своя музикален поздрав представиха и децата от групите „Дъга”, „Мики Маус” и „Том и Джери” .

конкурс ЦДГ Юнско въстание

След презентациите Маруся Додова връчи наградите за отличените продукти. В категория „Постери” първо място спечелиха Маргарита Бенинска и Силвия Горанова от ЦДГ „Гълъбин Боевски” – Кнежа с продукта си „Дора изследователката”. В категория „Албуми” първото място е за Валентина Дулевска от ЦДГ „Синчец” -Плевен, която представи „Ателие – забавна математика”. В категория „Макети” първо място беше присъдено на продукта „Изненадите на сезоните” с автори Валерия Кюлджийска и Елисаветка Спасова от ОДЗ „Славейче”  – Плевен.

IMG_9789конкурс ЦДГ Юнско въстание

Домакините от ЦДГ „Юнско въстание” спечелиха първото място в категория „Мултимедийни продукти” с „Приказното пътуване на Дора в страната на математиката” с автор Юра Цветанова.

Гости на конкурса бяха представители на Община Плевен, отдел „Образование и култура”, директори и учители от детски градини в плевенска област.

IMG_9784конкурс ЦДГ Юнско въстание

IMG_9787конкурс ЦДГ Юнско въстание

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...

Един коментар

  1. Браво на нашата прекрасна учителка Юра Цветанова и невероятния екип на ЦДГ №2 „Юнско Въстание“ гр. Плевен! Страхотни сте! Благодатя, че сте така всеотдайни, искренни и старателни към нашите деца. Бъдете здрави.