Акценти
Начало / Общество / Обявиха конкурс за директор на Седмична детска градина „Теменуга”

Обявиха конкурс за директор на Седмична детска градина „Теменуга”

 Община Плевен

Община Плевен обяви конкурс за директор на Седмичната детска градина „Теменуга” в града, в която има групи с деца със специални образователни потребности и/или хронични заболявания. Директорът на детското заведение е пряко подчинен на Кмета на Общината. Същият планира, организира, ръководи и отговаря за реализиране на държавната политика в областта на предучилищното образование, възпитателно-образователния процес и цялостната административно-управленска и финансова дейност в детското заведение. Директорът представлява институцията пред органи, организации, юридически и физически лица в съответствие с предоставените му правомощия.

Кандидатите трябва да имат завършено висше образование с образователно-квалификационна степен „магистър” или ”бакалавър” по „Педагогика”  с присъдена професионална квалификация – „педагог ” и/или „детски учител”, „детски и начален учител” или специалност от друго професионално направление с присъдена квалификация „учител” или „детски учител”. Сред изискванията е и учителски стаж в детско заведение, не по- малък от пет години.

Конкурсът ще се проведе в три етапа – първият е по документи, след който допуснатите кандидати ще решават тест. В последния етап ще се проведе интервю с постигналите на теста минимален изискуем резултат.

Документите за участие в конкурса се подават лично всеки работен  ден от 8.30 до 12.30 ч. и от 13.00 ч. до 17.00 ч. в Информационния център за административно обслужване на граждани, Плевен, пл.Възраждане 4 в едномесечен срок от датата на публикуване на обявата.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...