Акценти
Начало / Здравеопазване / Обявиха конкурс за директор на РЗОК – Плевен

Обявиха конкурс за директор на РЗОК – Плевен

Конкурс за директор на 23 регионални здравноосигурителни каси в страната е обявил управителят на НЗОК. Сред тях е и РЗОК-Плевен. Конкурсите са обявени поради изтичане на срока на договорите на сегашните директори. Мартин Митев, който в момента е директор на РЗОК – Плевен, беше назначен, след като спечели конкурс през юли 2010 г. Трудовото правоотношение с новоназначените директори също ще е за срок от три години.

Сред изисквания за новите кандидати освен да имат висше образование степен „магистър” и 7 години трудов стаж, от които минимум три да са по специалността в областта на управлението на здравеопазването или банковото и застрахователното дело, са още да не  заемат ръководна или контролна длъжност в политическа партия и да не извършват конкурентна дейност за срока на трудовото си правоотношение с НЗОК.

Всички кандидати трябва да представят писмена разработка на тема: „Управление, анализ и контрол на финансовия ресурс на изпълнителите на медицинска помощ-договорни партньори на съответното РЗОК”  в обем не по-малко от 20 страници.

Документи за конкурса ще се приемат до 10 юли тази година.

Прочетете също:

Десетдневка на безплатни прегледи за деца в плевенска болница

Безплатни прегледи и консултации за най-малките пациенти обявяват от новооткритата клиника за майчино и детско ...