Акценти
Начало / Здравеопазване / Община Плевен набира медицински сестри за центровете за настаняване от семеен тип

Община Плевен набира медицински сестри за центровете за настаняване от семеен тип

център за настаняване от семеен тип - дружба

Община Плевен набира медицински сестри за шестте центъра за настаняване от семеен тип (ЦНСТ). Това е обявено на официалната страница на Общината. Общите изисквания за заемане на длъжностите в ЦНСТ – Община Плевен са свързани с добри комуникативни умения, мотивация за работа в екип, готовност за работа по график и активно участие в обучителен процес, дейности свързани с обмяна на опит и готовност за работа с деца и младежи без или със увреждания от специализирани институции. Кандидатите не трябва да са поставени под запрещение, да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер на лишаване от свобода и да не са лишени по съответен ред от правото да заемам длъжността, за която кандидатстват.

За заемане на длъжността е необходимо висше образование – образователна степен бакалавър, специалност „Медицинска сестра”, професионален опит от минимум 1 година, а допълнителни квалификации и опит са предимство.

Документите на кандидатите се подават в 30-дневен срок от датата на публикуване на обявата, в Център за административно обслужване на Община Плевен с адрес: гр.Плевен, пл. „Възраждане” № 4. Всички документи по образец, които трябва да бъдат подадени, кандидатите могат да изтеглят от посочените под обявата линкове за изтегляне на електронната страница на Община Плевен – www.pleven.bg.

Подборът ще се извърши на два етапа – подбор по документи и интервю с допуснатите кандидати.

Прочетете също:

Десетдневка на безплатни прегледи за деца в плевенска болница

Безплатни прегледи и консултации за най-малките пациенти обявяват от новооткритата клиника за майчино и детско ...