Акценти
Начало / Общество / Нов търговско-сервизен център беше открит в Плевен

Нов търговско-сервизен център беше открит в Плевен

"Златекс"

Нов търговско-сервизен център на „Златекс” ООД откриха официално в Плевен търговският директор Красимир Минев, кметът на Общината проф. д-р Димитър Стойков, областният управител Илиян Йончев и европейски партньори на фирмата, информират от официалния сайт на местната власт. В новия център се предлагат висококачествени селскостопански машини на водещи лидери в производството, сервиз и професионални консултации за земеделските производители.
„Всяка нова инвестиция е ценна и престижна за нашия град, защото означава трайни работни места, добър бизнес климат и възраждане на плевенската икономика. Нашият район е благословен с плодородната си земя и трудолюбивите хора. Затова съм удовлетворен, че във ваше лице ще разчитаме на съмишленици и добри партньори в голямата ни цел да възвърнем славата на Плевен като значим земеделски център”, каза в приветствието си по повод откриването проф. д-р Димитър Стойков.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...

5 коментари

  1. Коил с червената гега

    Двете артистки – Стойков и Йончев . Заедно на откриване , заедно в унищожението на Плевен

  2. Евгения Калканджиева

    С дънки и широка демодирана вратовръзка . Много добър избор , но за село Писарово

  3. СТОЙКО О О ОФ И ЙОНЧО О ОФ , ВЪН . БАРЕКОВ И РУМЕН ПЕТКОВ ЩЕ ВИ РЕШАТ ПРОБЛЕМИТЕ

  4. Приветствам. Всичко ново като инвестиция в Плевен, е добре за Плевен, факт. Плевен се развива, определено.Само слепите не го виждат. И финансово заинтересованите той да не се развива., разбира се.

  5. Първи коментар 12.04, втори със същия стил и фалшиво име, както и първия, в 12.12 и третия, подобен, в 12.14. А сега познайте дали не са на един и същ? Странно за какво се пъне, като неговите хора вече ги няма на политическата карта. излишни напъни. Гледай да не родиш нещо в гащите от напъване..хихихи:)Друго не може да стане:)