Начало / Култура / Николо Коцев сред менторите  на музикален фестивал за млади таланти в Левски
Снимка: Интернет

Николо Коцев сред менторите  на музикален фестивал за млади таланти в Левски

От 15 до 17 юли в Левски ще се проведе YOUTH MUSIC FEST – ЛЕВСКИ 2015, организиран от СОНИК СТАРТ и Община Левски.  Събитието е част от Националната кампания на СОНИК СТАРТ „Толерантност равни под слънцето“ . Фестивалът е  и част  от календара по отбелязване на 70 години град Левски.

YMF – ЛЕВСКИ ще подаде ръка на млади изпълнители и изгряващи звезди, по пътя на тяхното професионално израстване. Форумът има за цел да представи авторски проекти и кавъри на хитови парчета от световната рок и поп музика.

Фестивалната  програмата ще предложи разнообразие на стилове, голяма палитра от импресии и с ъчетаване на различни подходи в поп и рок музика та . Ментори  на участниците по време събитието ще бъдат Славчо Николов ( Б.Т.Р.), Тони Арнаудов  Enthronement), Николо Коцев (КИКИМОРА) и др.

В събитието ще вземат участие 14 групи от цялата страната. Изгряващите рок и поп таланти ще изпълнят авторски парчета, с които ще докоснат публиката, а тя ще има удоволствието да избере своя фаворит.

Изпълнителите в рамките на два дни ще се радват и на вниманието на музикални продуценти от страната с мисия да откриват и подкрепят младите таланти.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...