Акценти
Начало / Общество / На 25 август коалицията ВМРО-НФСБ обявява водачите на листите

На 25 август коалицията ВМРО-НФСБ обявява водачите на листите

ВМРО ПлевенНовосформираната коалиция „Патриотичен фронт”, в която основните политически организации са ВМРО и НФСБ, ще обяви на 25 август водачите на листи във всичките избирателни райони на страната. Това съобщи днес в Плевен лидерът но ВМРО Красимир Каракачанов. Официалният старт на предизборната си кампания „Патриотичен фронт”, към който са изявили желание да се включат още 7-8 по-малки организации, ще бъде даден на 7 септември в София.

„Нашата амбиция е да мобилизираме патриотичния вот на онези български избиратели, които досега са гласували за различни патриотични организации и така се разпиляваха гласовете им. Ние им предлагаме алтернатива, зад която да се обединят“, обясни Каракачанов. Той цитира социологическо  изследване, според което 11.2% от гласоподавателите биха подкрепили подобно патриотично обединение.

За предстоящия парламентарен вот коалицията ще излезе с обща програма и листи, в които ще бъдат включени не само представители на двете основни партии, а и на граждански организации и политически формации, които са подписали споразумение с тях. Структурите по места имат две седмици, за да си номинират кандидатите и листите ще редим заедно, обяви Каракачанов. За област Плевен предвиждат двойна листа, тоест да бъдат включени 18 кандидати за новия парламент.

Предизборната кампания ще бъде ръководена от общ национален щаб и от 9-членен общ управителен съвет.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...

Един коментар

  1. с. Коиловци

    Къде са тези 7-8 малки организации? На снимката са само от ВМРО, за които едва ли ще гласуват и 0,1 %…