Акценти
Начало / Общество / На граждански протест ще искат оставката на кмета

На граждански протест ще искат оставката на кмета

оставка кмет
Снимка: архив infopleven

Мирен граждански протест организира на 7 май, сряда, Инициативният граждански комитет, който иска оставката на кмета проф. Димитър Стойков. Гражданският протест се подкрепя от Реформаторски блок, България без цензура, Българска социалистическа партия, ВМРО, Национален фронт за спасение на България, Българска левица, ВМРО – НИЕ, Сдружение „Граждански контрол”, патриотични организации на офицерите от запаса, местния бизнес и неправителствени организации, заявяват организаторите.

Протестът ще започне в 16 часа с автоманифестация, която в 17 часа ще спре пред сградата на Община Плевен, където ще бъдат издигнати исканията за оставката на кмета.

Гражданският протест е законен и кметът е уведомен за него съгласно разпоредбите на закона, заявяват от Инициативния комитет.

Ще припомним, че плакати „Оставка“ бяха издигнати пред сградата на Община Плевен и на 30 април сутринта и още тогава организаторите се заканиха, че ще продължат с изявите си.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...

Един коментар

  1. Ще да е крайно време тъпите политици да се сетят, че харчат НАШИТЕ ПАРИ. Догодина има избори, оставки само ще забатачат града и ще се харчат пари за глупостите на политиците, да си четкат пиар-а. Това са общо 20 човека И много добре го знаете, вижда се и по снимките. така наречената автоколона е от 10 коли с по 1 човек вътре. Лумпени. Да извадят от тези партии пари и да финансират избори, а? Ама няма да го направят. Две години поред избори за местна власт? На голия ни г–з? Ами да искат направо оставката и на целия Общински съвет? Всички важни решения за града се вземат там? Идиоти и безделници. 16 часа не е ли работно време? Дори 17 часа? Тези хора, случайни, така наречени от вас, безработни ли са? Или им плаща някой?