Начало / Политика / Найден Зеленогорски, водач на листата на Реформаторския блок: Предизвиквам опонентите си не с ледена кофа, а да хванат мотика и да изчистят поне едно местенце в Плевен

Найден Зеленогорски, водач на листата на Реформаторския блок: Предизвиквам опонентите си не с ледена кофа, а да хванат мотика и да изчистят поне едно местенце в Плевен

Найден Зеленогорски паметник почистване

Водачът на листата на Реформаторския блок в 15 МИР Плевен – Найден Зеленогорски, заедно с кандидат-депутатите д-р Марияна Лазарова, Пепо Петков, Тодор Еленков, членове и симпатизанти днес почистиха Паметника на гренадирите, издигнат на входа на Плевен в посока от София.

Това е нашият начин да отбележим предстоящия празник по повод Независимостта на България, която  честваме на 22 септември, обясни Найден Зеленогорски. Той не спести възмущението си от занемарения вид на паметниците, издигнати на трите входа на Плевен – откъм София, Ловеч и Русе, в знак на признателност към загиналите за Освобождението на Плевен.

паметник почистване

Ако  всички кандидат-депутати хванем мотиките, за един ден ще разчистим бурените и боклуците, за да не се срамуваме от вида на тези паметници, всеки път, когато влизаме в Плевен, каза водачът на листата на Реформаторите и отправи предизвикателство към своите опоненти да изчистят другите два паметника или места в Плевен, свързани с историята на нашия героичен град.

паметник преди почистването

След около два часа работа, Паметникът на гренадирите, символизиращ победата на руските щикове в последния бой за Плевен на 10 декември 1877 г., вече не тъне в бурени.

Найден Зеленогорски паметник почистване (2)

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Прочетете също:

Как се разпределят мандатите от Плевен в 48 НС

Деветте мандата от област Плевен в 48 НС се разпределят между шест от партиите, преминали ...

Един коментар

  1. Бойко Петров

    ОТЛИЧЕН НА НАЙДЕН . БЪРЗО ДА СИ ЗАМИНАВА ЗА САДОВЕЦ