Акценти
Начало / Крими / Момиченце е със счупен крак след неправилно пресичане

Момиченце е със счупен крак след неправилно пресичане

Внезапно слязло от автобусна спирка на уличното платно момиченце е блъснато от преминаващ лек автомобил„Хонда Сивик”. В резултат на удара 7-годишното дете е със счупен крак в областта на бедрото, съобщават в днешния бюлетин на полициsта в Плевен. Инцидентът е станал в село Ореховица вчера около 9 часа. Автомобилът, участвал в пътния инцидент, е управляван от  35-годишен от Сливен. Пострадалото дете е от Долна Митрополия, то е настанено в Клиниката по ортопедия в Плевен, без опасност за живота. Водачът е изпробван за алкохол и резултатът е отрицателен, уточняват от полицията. Също вчера при пътен инцидент е пострадал 39-годишен шофьор. Около 13 часа на ляв завой на 500 метра преди село Биволаре в посока село Опанец, мъжът навлиза в насрещната лента за движение с управлявания от него „Фиат Пунто” и блъска челно правилно движещия се автомобил „Рено  Лагуна“, управляван от 62-годишен от село Комарево. От удара е пострадал шофьорът на «Фиат»-а, който не е ползвал обезопасителен колан. Той е настанен в Неврохирургия на плевенската болница с фрактури на таза и на три ребра, без опасност за живота. Нанесени са значителни материални щети по двата автомобила.

И по двата случая е уведомен дежурен прокурор. Образувано е досъдебно производство. Продължава работа разследващ полицай.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...