Акценти
Начало / Политика / Младо попълнение в БСП – Плевен

Младо попълнение в БСП – Плевен

Само през последните месеци са приети повече от 50 нови членове на БСП – Плевен, преобладаващо на възраст до 35 години, информират от офиса на червените в Плевен.

Тези дни 23 жители на село Брестовец са официално приети в състава на БСП. Те са на възраст до 35 години, работят, сред тях има и млади семейства. Част от новите социалисти доказаха и силата на приемствеността в партията, тъй като са деца на членове и симпатизанти на левицата. Общинското ръководство на БСП – Плевен провежда серия от срещи с партийните структури, целта на които е да се запознаят с нагласите на хората за подготовката и провеждането на предстоящия Референдум за бъдещето на ядрената енергетика в България. Членовете на партийната организация в село Брестовец изразиха и своето задоволство от работата на кмета на населеното място, подчертавайки правилността на решението си да подкрепят кандидатурата му на последните местни избори.

На проведените срещи в Славяново, Тодорово и Коиловци също са приети нови членове на партията. Увеличен е и съставът на Младежкото обединение  към БСП – Плевен.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...