Акценти
Начало / Общество / Младежка организация с апел към плевенчани да помогнат в разчистването на щетите от бурята

Младежка организация с апел към плевенчани да помогнат в разчистването на щетите от бурята

Младежката организация на Младежи ГЕРБ – Плевен излезе с апел към жителите на Плевен и специално към младежките организации на всички политически партии и сдружения да се обединят и заедно да помогнат в разчистването на щетите, нанесени от вчерашната буря.
„Един ден за Плевен” са нарекли инициативата си младежите и приканват днес и утре плевенчани да обединят усилията си, за да върнат града по-бързо към нормалния начин на живот. „Обръщаме се към към младежките организации на всички политически партии и сдружения, обръщаме се към младите хора на Плевен без цвят и принадлежност, обръщаме се към достойните граждани на Плевен за едно общо усилие”, се казва в апела, който огласи пред журналисти Йордан Грижов, председател на общинската организация на МГЕРБ.
Още днес младежите излизат, за да помогнат за разчистването на града ни. Призоваваме днес и утре всички да бъдем навън и буквално за часове да върнем Плевен към нормалния му ритъм на живот, призова Габриела Симеонова, секретар на младежката организация.
За един ден да загърбим политическите си различия, да забравим кампанията за местни избори, да забравим, че сме опоненти и да обединим усилията си, за да преодолеем по-бързо щетите от бурята, апелираха младежите ог ГЕРБ.
Зорница Петрова, член на НИС на МГЕРБ уточни, че са потърсили информация кога за последно е почиствана канализацията в Плевен и са установили, че преди месец канализацията е била почистена.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...