Акценти
Начало / Политика / Меглена Кунева с първа официална среща в Плевен след регистрирането на партията

Меглена Кунева с първа официална среща в Плевен след регистрирането на партията

Лидерът на новоучредената политическа партия „Движение България на гражданите” Меглена Кунева организира среща с гражданите на Плевен на 25 юли, само няколко дни след като в съда бяха внесени документи за регистрацията  на партията. Срещата ще се проведе в зала „Плевен” на областната администрация от 18 часа. Преди това Меглена Кунева ще се срещне с журналисти.

Очаква се на тази среща да бъдат легитимирани основните фигури на новата партия за Плевенска област, както и да станат ясни кои ще са последователите им.

Ще припомним, че бившият кмет Найден Зеленогорски беше избран в Националния съвет на новата политическа формация, след като напусна СДС и се присъедини към Кунева. Очакванията са той да оглави местната структура на „Движение България на гражданите”, след като самата Меглена Кунева заяви в интервю за национална медия, че винаги е харесвала и уважавала Найден Зеленогорски и че неговото политическо поведение е модел за партията й. „Няма да позволя никой да погребва политици като Найден Зеленогорски“, категорична е тя.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...