Акценти
Начало / Култура / Магията на фотоклуб „4хсоки” завладя и Севлиево

Магията на фотоклуб „4хсоки” завладя и Севлиево

изложба Севлиево

Изложбата „Да уловим мига …с магия” на фотоклуб „4хсоки” вчера беше открита в Художествена галерия „Асен и Илия Пейкови“ в Севлиево. В нея с фотоси се представят фотографи любители от Плевен и Троян. Изложбата откри  директорът на галерията Васко Василев. Участниците бяха представени от Митко Христов – председател на плевенския клуб „4хсоки” и от Руслана Попсавова от фотоклуба в Троян.

изложба севлиево

Да приветства колегите си на откриването беше дошъл и председателят на фотоклуба в Севлиево – Минчо Тодоров. След ласкавата оценка за изложбата, той  изрази надежда, че в следващата изява на фотографите любители ще се присъедини и севлиевския клуб.

На откриването в Севлиево присъстваха осем представители на плевенския клуб и трима от Троян.

След официалното откриване на изложбата, участниците имаха възможност да се запознаят с дейността на местния клуб, както и да разгледат уютното ателие, в което работят колегите им от Севлиево.

Това е второто гостуване на изложбата „Да уловим мига…с магия” след премиерата й в галерия „Бешков” в Плевен в началото на месец декември миналата година. Преди Севлиево фотосите бяха показани в Троян. Сега участниците обмислят следващото си гостуване.

изложба Севлиево

изложба Севлиево

 

Снимки: Руслана Попсавова

Прочетете също:

Водещи солисти на сцената на Международния фестивал за маримба и ударни инструменти – Плевен’2023 (програма)

От 4 до 9 юли в Плевен ще се проведе седмото издание на Международния фестивал ...