Акценти
Начало / Култура / Летни ваканционни дни организират в ЦРД

Летни ваканционни дни организират в ЦРД

Традиционните летни ваканционни дни  с много игри и забавни занимания организира за плевенските деца Центърът за работа с деца. Те ще започнат от 18 юни и ще продължат до края на месец юли, информира Йорданка Крумова, директор на детския център.

Заниманията с децата ще бъдат всеки работен ден и ще започват в  9.30 ч с игри на открито, които ще продължават до 10.30 ч.  От 10.30 до 12.30 часа децата ще имат възможност за занимания по интереси в залите на ЦРД.  Те ще могат да рисуват, ще има лятна работилница по приложно изкуство, народни танци, лего конструиране, шахмат, пъзели и др. За първа година децата ще могат да посещават и часове по модерен балет. Преподаватели от Центъра за ученическо научно и техническо творчество ще показват на децата занимателна математика и ще ги въведат във магиията на оригами. А с представители на Регионалната здравна инспекция и Областна дирекция на МВР – Плевен ще се организират станалите традиционни часове по безопасност  на движението.

Летните ваканционни дни ще приключат с обща изложба и концерт на децата.

Посещението на летните ваканционни дни към ЦРД – Плевен, е безплатно, като вратите на центъра са отворени за всички малчугани над 5-годишна възраст.

Организатори на летните ваканционни дни са Центъра за работа с деца и Община Плевен.

Прочетете също:

Водещи солисти на сцената на Международния фестивал за маримба и ударни инструменти – Плевен’2023 (програма)

От 4 до 9 юли в Плевен ще се проведе седмото издание на Международния фестивал ...