Акценти
Начало / Политика / Красимир Владов оглави партията на Бареков в Плевен

Красимир Владов оглави партията на Бареков в Плевен

Красимир Владов

Красимир Владов беше избран за председател на общинската структура на ПП „България без цензура”. Учредителното събрание се проведе късно тази вечер. 54-та учредители, членове на „България без цензура”, са избрали и двама заместници  на Владов от трима предложени. Това са Галина Петкова и Върбан Мончев. Секретар на общинската структура ще бъде Милетия Борисова.

общинско ръководство

Новото ръководство беше представено от Ангел Славчев, зам.-председател на ПП „България без цензура”. Той обяви и първото политическо искане на новоучредената структура – оставката на кмета проф. Димитър Стойков.  Партия „България без цензуру” застава зад това искане, каза Славчев.

До 20 февруари в страната предстоят да се проведат общинските събрания на партията на Бареков, след което ще бъдат насрочени и областните. Целта е те да приключат до края на месеца, за да бъдат внесени документите за регистрацията на „България без ценцура”. По думите на Ангел Славчев покриват със структури над 70% от общините в страната.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...