Начало / Образование / Кметът на Кнежа ориса първото бебе за тази година в общината

Кметът на Кнежа ориса първото бебе за тази година в общината

Нека нашата малка съгражданка расте здрава и много щастлива! Желая на цялото семейство късмет, радостни моменти, съпроводени със здраве и успехи! Така нарече днес кметът на община Кнежа Илийчо Лачовски първото бебе в общината за 2021 г. То е момиченце, казва се Алис и е родено на 5 януари в МБАЛ – Кнежа, с мерки 3,800 кг. и 51 см.

Илийчо Лачовски и Председателят на Общински съвет Кнежа Катя Герговска днес, на Бабинден, се срещнахме с щастливите родители на малката Алис, за да поднесат подаръци от името на Община Кнежа. Алис получи златен комплект с монети, ваучер за бебешки дрешки и памперси.

Кметът и Председателят на Общинския съвет поздравиха за празника и екипа на акушеро-гинекологичното отделение в МБАЛ-Кнежа. Те изказаха благодарност на гинеколозите и акушерките за неуморния труд и грижите, които полагат за новородените дечица.

„Пожелавам на целия екип на АГО крепко здраве, лични и професионални успехи! Нека старанията Ви бъдат високо оценени с уважение и обич от страна на всички хора”, пожела Илийчо Лачовски.

 

Прочетете също:

Децата до 14 години ще пътуват с безплатни карти в градския транспорт

От 1 февруари децата до 14 навършени години в Плевен вече ще пътуват безплатно по ...