Акценти
Начало / Общество / Каскадьори влизат в „Глобусът на смъртта“ пред плевенска публика (снимки)

Каскадьори влизат в „Глобусът на смъртта“ пред плевенска публика (снимки)

Невиждано каскадьорско шоу, което се прави за първи път в България, гостува тази седмица в Плевен. Преди години е имало подобни, правени от чужденци под формата на автородео, но шоуто, което ще видят плевенчани, е по-съвременният вариант. Мотор шоуто има сценарий – „Полицейска академия“. Както подсказва името – в него има полицаи и бандити, има гонитби, престрелки, арести и много каскади с коли, мотори и АТВ-та. „Глобусът на смъртта“ е една от главните атракции, разказа за ИнфоПлевен Иво Долапчиев, организатор на представлението с дългогодишен опит в чужбина.

Общо 15 човека са ангажирани с мащабното шоу, като сред тях има и каскадьори от Италия. Участие в близо двучасовото представление вземат и балерини и певици.

„Имах голямо желание да докарам шоуто в България. Има голям интерес към него и цялата група сме много щастливи, че така се посреща навсякъде“, сподели Долапчиев. Той допълни, че турнето е започнало преди месец, като вече е минало през Луковит, Ябланица, Ботевград и няколко други града. Като цяло организаторите предвиждат то да бъде в Северна България. След Плевен шоуто се отправя към Велико Търново, Шумен, Варна, Силистра, Русе и обратно към София.

мото шоу каскадьори 2

Представлението е нещо ново за страната ни и към него имат интерес както децата, така и възрастните. „Аудиторията ни е от всички възрастови групи“, обобщава Иво Долапчиев.

Мотор Шоу „Полицейска Академия“ ще може да гледаме в Плевен на 2, 3 и 4 юни (четвъртък, петък и събота) от 19:00 часа и 5 юни, неделя, от 11:00 и 18:00 часа. Сцена на каскадите ще стане паркингът на стадион „Плевен“.

мото шоу каскадьори 3

За деца до 3 г. няма вход, за деца до 12г. е 7лв. За възрастни входът е 10 лв.. Билети могат да бъдат закупени един час преди представлението на касата.

мото шоу каскадьори 1

Какво предстои да видят плевенчани, може да разгледате и тук.

мотор шоу каскадьори

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...