Акценти
Начало / Любопитно / Кандидат-абитуриентки дефилираха в официални и булчински тоалети

Кандидат-абитуриентки дефилираха в официални и булчински тоалети

DSCN5683

Кандидат-абитуриентки дефилираха в официални и булчински тоалети на Сватбен салон и Сватбена агенция „Happy day“.   Ревюто се състоя в ресторанта на хотел „Балкан” и събра любители на красивите облекла.

DSCN5700

Агенцията представи тенденциите в абитуриентските дамски тоалети този сезон. Независимо, че цветът на 2014 е орхидееното розово-лилаво, дизайнерите са дали полет на въображението си и са създали 35 авторски модела в разнообразна цветова гама. Предложенията им за материи пък са шифон, сатен, тюл, бродирана дантела, платове с пйети и камъни. Дължините също са разнообразни – от класическото мини, през дължина до коляното до разкошни, дълги до земята рокли.

DSCN5701

Голи гърбове и корсети – всички хрумвания са приложими, щом имат за цел да създадат роклята-мечта за всяка абитуриентка, сподели за infopleven Елена Христова, управител на Сватбения салон. Младите момичета са много добре ориентирани по отношение на това, което искат. Често залагат на нетрадиционни цветове като прасковеното, например, споделиха още от екипа.

DSCN5716

Освен абитуриентската колекция, от агенцията представиха и булчински тоалети.

Най-атрактивни обаче бяха манекените, които представиха двете колекции. Те не са професионални модели, а ученички от плевенски гимназии, които само след няколко месеца ще облекат своята мечтана бална рокля.

DSCN5718

DSCN5766

DSCN5754

Прочетете също:

Ден на дъвката е днес

На 23 септември през 1848 г. американецът Джон Къртис произвежда в дома си бонбон от ...