Акценти
Начало / Политика / Ирена Соколова присъства на инициативата „Покани приятел“ в Плевен

Ирена Соколова присъства на инициативата „Покани приятел“ в Плевен

Ирена Соколова, председател на ЖЕНИ ГЕРБ, присъства на инициативата „Покани приятел“ на местната структура в Плевен, съобщават от пресцентъра на партията. Силен интерес и чудесен отклик получи в Плевен инициативата на Ирена Соколова. Идеята е дамите, членуващи в женската организация, да поканят свои приятели, колеги и близки на приятно събиране, на което те да получат възможност да се присъединят към партийната организация.

„Това, което ми се иска всъщност, е да може женската организация да стане авторът на тази социална близост и това социално събиране, от което имаме нужда всички ние. И тъй като на жената е присъщо да бъде майка, да бъде покровителя на домашното огнище, затова на жената приляга тя да събира хората около себе си. Знаете, че най-хубавото е когато дома се изпълни с много поколения – деца, внуци, правнуци,тогава се чувстваме най- добре. Това е чувството, което изпитвам и днес. Сред толкова много хора, обединени от една идея – да живеят по-добре”, каза Ирена Соколова. По думите й доброто ражда добро, войната, разделението и съперничеството носят само разруха. „Затова аз се радвам, че тази вечер виждам погледите само на добри хора. Благодаря ви”, каза още председателят на ЖЕНИ ГЕРБ Ирена Соколова.

жени ГЕРБ инициатива

„Новите хора, внасят нови идеи, нова емоция, нов градивен елемент. Затова на всички, кандидати за членове на ГЕРБ казвам сърдечно добре дошли сред нас. Аз мога да обещая, че ще срещнете нашата позитивна енергия, която уверена съм ще бъде дообогатена от вашата отдаденост, инициативност и креативност”, каза областният ръководител на ЖЕНИ ГЕРБ Даниела Гонкова.

Папка с молби за членство в партия ГЕРБ връчи на Ирена Соколова и Владислав Николов членът на НИС на ЖЕНИ ГЕРБ Диана Данова. Тя сподели, че е била силно впечатлена от мотивите, посочени от хората, които тя обобщи като идейни, емоционални и съзидателни. Диана Данова връчи и дарение от името на ЖЕНИ ГЕРБ на Българска асоциация „Спортни ученически игри“.

Петя Василева

На срещата под мотото „Покани приятел” бе представен и новоизбраният председател на общинската структура на ЖЕНИ ГЕРБ в Плевен Петя Василева. Тя също приветства инициативата и декларира, че позитивната енергия, генерирана тази вечер, ще бъде оптимално приложена в бъдещите проекти на плевенската женска.

За доброто настроение и атмосфера се погрижиха перкусионистите от Музикалното училище в Плевен.

Информация и снимки: ПП ГЕРБ

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...