Акценти
Начало / Общество / Инициативата „Мото Коледа 2015“ на плевенските мотористи с благотворителен концерт

Инициативата „Мото Коледа 2015“ на плевенските мотористи с благотворителен концерт

И благотворителен концерт ще включва тази година инициативата на плевенските мотористи, която се провежда под надслов „Мото Коледа 2015“, споделиха организаторите на кампанията. Както вече писахме, тя се провежда за втора поредна година и нейната цел е събиране на средства и подаръци за децата от Дом за медико-социални грижи за деца в Плевен (Дом „Майка и дете”) и Дом за деца лишени от родителска грижа „Детелина” за Коледа. Припомняме, че миналата година мотористите зарадваха с множество подаръци децата от Дом „Майка и дете”, като ги изненадаха преоблечени с костюми на Дядо Коледа, възседнали своите мотори.

Тази година инициативата се разраства, а към нея с дарения се присъединяват и българите, които живеят на остров Ман в Англия. Освен това „Rock’n’Rolla Pub” в Плевен също се включва в кампанията с организирането на благотворителен концерт с участието на бандата EXPEL. Той ще се състои на 18 декември от 22:30 часа, като събраните средства от вход и дарения ще бъдат предоставени на домовете за деца в неравностойно положение в град Плевен. Входът за концерта ще бъде 5 лева.

Всички останали, които искат да помогнат в благотворителната инициатива, могат да го направят в клубната кръчма на „Огнени сенки”. Там има поставена кутия, в която всеки може да пуска парите, които е преценил. Отново в клуба може да се оставят и дрехите и обувките, които съответно ще бъдат сортирани. Адресът на клуба е: гр.Плевен ул. „Драган Цанков“ 10 (зад ОУ „Йордан Йовков”).

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...