Акценти
Начало / Общество / Плевенските мотористи с нова благотворителна инциатива за Коледа

Плевенските мотористи с нова благотворителна инциатива за Коледа

За втора година плевенските мотористи организират благотворителна кампания по набиране на средства за Коледа. Миналата година те зарадваха децата от Дом за медико-социални грижи за деца в Плевен (Дом „Майка и дете”), като преоблечени с костюми на Дядо Коледа и яхнали своите мотори, раздадоха множество подаръци и лакомства.

Тази година плевенските любители на моторите са решили да зарадват не само децата от Дом „Майка и дете”, но и тези в Дом за деца лишени от родителска грижа „Детелина”. На този етап идеята е да бъдат събрани средства за закупуване на климатик за Дом „Детелина”, тъй като покривът е плоча с асфалт и лятото става много горещо в сградата. Целогодишно дечицата имат нужда и от дрехи и обувки, така че това също ще е цел на кампанията.

Всички, които искат да помогнат на инициативата, с каквото решат, могат да го направят в клубната кръчма на „Огнени сенки”. Там ще има поставена кутия от 19.11.2015 г. (четвъртък), в която всеки може да пуска парите, които е преценил. Отново в клуба може да се оставят и дрехите и обувките, които съответно ще бъдат сортирани.Адресът на клуба е: гр.Плевен ул. Драган Цанков 10 (зад ОУ „Йордан Йовков”).

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...