Акценти
Начало / Общество / Изложба „Пролетни красоти” подредиха любители приложници

Изложба „Пролетни красоти” подредиха любители приложници

ново лого проект Ваньова

Безработни жени от Плевен, включени в проекта “Развитие на механизъм за самопомощ и трудова реализация, чрез изграждане на умения  в приложни изкуства” на Сдружение “Център за европейско развитие и квалификация“ – Плевен откриха днес изложба със сътворените от тях  уникати на приложното изкуство. В продължение на два месеца овладяваха различни техники за декорация – декопаж, плъстене, декорация с хартия. Най-доброто, създадено по време на курса, те подредиха в изложбата „Пролетни красоти”, която всеки може да види до 9 април в Арт център Плевен.

IMG_8517  приложна изложба

Подобни изложби са открити или предстои да бъдат направени още в Левски, Ловеч  и село Малчика, където са другите сформирани групи по проекта.

Проектът BG05/816 “Развитие на механизъм за самопомощ и трудова реализация, чрез изграждане на умения  в приложни изкуства”  се финансира в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 г.  www.ngogrants.bg.

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Програмата за подкрепа на неправителствени организации в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Сдружение “Център за европейско развитие и квалификация” и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Програмата за подкрепа на неправителствени организации в България.

IMG_8536приложна изложба

 

IMG_8531приложна изложба

IMG_8527приложна изложба

 

IMG_8533приложна изложба

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...