Акценти
Начало / Спорт / Единственият плевенски отбор отпадна от турнира „Каменица фен купа”

Единственият плевенски отбор отпадна от турнира „Каменица фен купа”

футболГП „Лука” – единственият плевенски отбор, който се класира за финалите на най-големия аматьорски футболен турнир „Каменица Фен Купа 2014”, не успя да преодолее груповата фаза и отпадна от по-нататъшно участие в надпреварата, съобщава plevensport.eu.  Финалният турнир се проведе вчера в Русе. Участващите 24 отбора бяха разделени в шест групи по четири отбора. Плевенският тим попадна в група „Е“ задно със съставите на Лазур (Свети Влас), Парк Дизайн (Русе) и Дринк Теам (Стара Загора). В първия си мач плевенските футболисти загубиха с минималното 1:2 от Лазур. Във втория си двубой нашите разгромиха русенския Парк Дизайн с 4:0 и предвкусваха класирането за осминафиналите.

В третия кръг в групите ГП Лука се изправи в пряк двубой за продължаване в следващата фаза на турнира срещу старозагорския Дринк Теам, които също имаха една победа и една загуба преди решителния мач. Плевенчани загубиха драматично срещата с 3:5 и завършиха на трето място в своята група с три спечелени точки. Така ГП Лука и хасковският МК Галакси, които също приключиха на трето място в група „Г“ с 3 точки, отпаднаха, като двата най-слаби трети тима в шестте групи.

По програма днес в 13 часа е насрочен мачът за титлата, след което предстои награждаването на най-добрите отбори и играчи.

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...