Акценти
Начало / Общество / Ще представят в Плевен регионалния бранд на трансграничния регион България – Румъния

Ще представят в Плевен регионалния бранд на трансграничния регион България – Румъния

областна администрацияБългарската асоциация за алтернативен туризъм ще представи в Плевен резултатите от изпълнението на стратегическия проектОбща Стратегия за устойчиво териториално развитие на трансграничния регион Румъния – България”. На среща с журналисти ще бъде представен и общия регионален бранд, подходящ за ползване от всички заинтересовани страни в трансграничния регион, информираха от БААТ.

Проектът е финансиран по Програмата за Трансгранично сътрудничество Румъния – България 2007-2013, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

На пресконференцията, която ще се проведе на 2 септември от 11 часа в Областна администрация – Плевен, ще бъдат предоставени мостри от рекламните продукти, представящи възможностите за туризъм в трансграничния регион Румъния – България, произведени в рамките на този проект от БААТ.

Друг партньор по проекта – Областна администрация – Плевен, ще представи резултатите от изпълнението на своя Пилотен проект в рамките на същия Стратегически проект.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...